0 %
KEDVEZMÉNY 2019.12.24-IG!

Személyautó és kisbusz tisztítás

Autó kárpittisztítás, Autótisztítás

Elkoszolódott, zsíros, foltos kárpitok, ülések tisztítása ingyenes kiszállással. Mélyreható tisztítás, folteltávolítás, antibakteriális fertőtlenítés. Rugalmas és gyors időpont egyeztetés.

A kiszállással történő autótisztításhoz áramra és vízre van szükségünk 50 méteren belül.

Az autó belterének tisztításánál, különösen fontos az aprólékos, gondos munka. Többféle felület, rejtett rekeszek és szűk rések találhatók az autóban, ezért a takarítás időigényes folyamat, általában 4-5 órát vesz igénybe. 

Egy rendszeresen porszívózott, takarított autó egyszeri teljes belső kárpittisztítása után az autó szinte újszerű lesz. Ha viszont ez elmaradt, akár évekre visszatekintve, akkor a munka egyrészt tovább tarthat, másrészt az eredmény még egy,vagy szélsőséges esetben többszöri mosás után lesz teljes.

Az úgynevezett „melós autó„. Különlegessége, hogy minimum öt-tíz éve nem volt még porszívózva sem, a kosz ragacsos rétegként simul el a műanyagokon, az ülések, oldalkárpitok és fejtámlák csillognak a zsírtól és kosztól, a szivacsok belül egy kisebb homokozót rejtenek. A padlószőnyegbe a sár bele van taposva és szinte megkövült. Lapátot, ásót, marhatrágyát, építési törmeléket szállítottak benne korábban, de szeretnék családi autóként használni. Nem lehetetlen, de embert próbáló feladat, és lehet, hogy többször kell elvégezni a tisztítást. (A rekordidő több, mint hét órán keresztül tartott!)

Autókárpit tisztítás – Személyautó

A feltüntetett árak a helyszíni felmérés után kisebb mértékben változhatnak, például extrém szennyeződések, állatszőr stb. esetén.  Ha a megállapított ár az alapárnál magasabb, azt mindig előre közöljük.

A teljes kárpittisztítás magában foglalja a beltér takarítását, a műanyag felületek ápolásával.

A fentiektől eltérő, az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén, a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.
A változtatás jogát fenntartjuk!

Nagyobb volumenű megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.

Kárpittisztítás előtte-utána

A carpetcare.hu weboldalon lévő összes szöveges, képes, videós tartalom saját tulajdonban áll, felhasználásuk csak hozzájárulással lehetséges.

Call Now Button