Gyakran ismételt kérdések:

A tisztítás várható időtartama:

Ez nagyban függ a tisztítandó felület nagyságától és szennyezettségétől, de általában 3-4 óra alatt végzünk.

Száradási idő:

Esetenként eltérő. A száradás a külső hőmérséklettől, a tisztítandó anyag fajtájától, szennyeződésének mértékétől függően változhat, de általában kb. 6-12 óra. A száradást nagy mértékben gyorsítja a szellőztetés, a fűtés, a légkondicionáló, illetve a párátlanító. A tisztítás után jellemzően a szövet annyira lesz vizes, mint a kicentrifugázott ruhák mosás után.

Mi a tisztítás menete?

Ezt a hogyan történik a tisztítás menüpontban részletezzük.

A kiszálláshoz szükséges körülmények:

A tisztításhoz szükséges elektromos áram (50m-en belül), valamint tiszta víz (vödröt viszünk!). A hatékonyság növelése érdekében szellős helyiségben, vagy a szabadban végezzük a kárpittisztítást.

Minden szennyeződés eltávolítható?

A tisztítást szövetkárpit felületek esetén szálmélységig hatolóan végezzük, bőrkárpit esetében a tisztításon túl ápoljuk a felületet is. A tisztulás tehát garantált, azonban sajnos nem létezik olyan vegyszer, illetve olyan technológia amely mindenféle koszt maradéktalanul eltávolítana. Ha a tisztítás során az elsődleges cél a folteltávolítás, akkor nagyon fontos a foltok eredetének ismerete, a megfelelő oldószer használatához. Ezért a kapcsolatfelvétel során, ha teheti, mindenképpen jelezze milyen foltokkal találkozhatunk. A munka végén garantáltan tiszta és illatos lesz a felület,és ha az elszíneződéseket eltávolítani nem is lehet minden esetben, de szemmel látható a különbség előtte és utána.

Honnan tudom, hogy az én foltjaimat el tudják-e tüntetni?

Jó eséllyel el tudjuk tüntetni. 🙂 A helyszíni kiszállást megelőzi egy állapotfelmérés, és szólunk, ha olyan szennyeződéssel találkozunk ami már nem távolítható el. A tisztítást akkor is érdemes elvégeztetni, ha marad némi elszíneződés utána, mert attól még a felület tiszta és illatos lesz. A folttisztításról itt olvashat bővebben.

Csak az esti órákban vagyok otthon. Akkor is tudnak jönni?

Igen, kérem időpontért hívjon minket telefonon!

A carpetcare.hu weboldalon lévő összes szöveges, képes, videós tartalom saját tulajdonban áll, felhasználásuk csak hozzájárulással lehetséges.

Call Now Button