AUTÓKOZMETIKA

Személyautók teljeskörű megújítása. Mosás, ápolás, polírozás, védőbevonatok. Eladásra történő felkészítés.

A műhelyünk a 1047 Baross utca 99. szám alatt található. Előzetes bejelentkezés szükséges. A kozmetika nagy munkákra ( 1-3 napos) szakosodott, így akkor válasszon minket, ha Ön minimum fél napra ott tudja hagyni az autóját

A CarpetCare autókozmetikát elsősorban azoknak az ügyfeleknek hoztuk létre, akik vagy az autó eladása előtt állnak és ezzel kívánják növelni a jármű értékét, vonzerejét, vagy éppen vásárlás után vannak és szeretnék, ha a legjobb formáját mutatná, és tartósan megőrizné azt.

A fentiekből is kitűnik, hogy alapos gondossággal dolgozunk, és nem kifejezetten gyorsak, hanem elsősorban szakszerűek szeretnénk lenni. Ezért – bár nincsenek feketelistán a rövid munkák sem- betévedő ügyfeleket egyelőre ritkán tudunk fogadni. Ha ez ügyben érdeklődne, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Teljes körű külső-belső takarításra, polírozásra, waxra, sealent, vagy egyéb hidrofób bevonatra egyedi ajánlatot adunk, általában -tól, – ig, árat. Erre azért van szükség mert ilyen nagyívű munkálatoknál szinte mindig adódik nem várt körülmény, ( pl: polírozás előtti felület előkészítésnél kiderül, hogy sokkal karcosabb a karosszéria ) ami jelentősen megnöveli a munkaórák számát (és egyéb költségeket).

Ennek ellenére mégis arra biztatom Önt, hogy fényképekkel kérjen árajánlatot e-mailben, mert így az időpont egyeztetés rugalmasabb.

Milyen munkákat vállalunk az autókozmetikában?

Külső és belső mosás

Ez tartalmaz egy alapos kézi mosást, bogár és kátrányoldással. Valamint alapos belső takarítást, ami portalanítást, az összes műanyag tisztítását és ápolását az üvegek külső és belső tisztítását. Időtartam: kb. 1,5 óra Ár: 10-18 ezer Ft

Kárpittisztítás kis csomag

Ez a lényegi kárpitos felületek mélytisztítását jelenti (ülések, ajtók és fejtámlák kárpitos része), amely vegyszerrel és vízzel történik. A mélytisztítási eljárás során a szövetben ragadt koszt, a csúnya foltokat teljesen eltávolítjuk, valamint fertőtlenítjük is a kárpitot. Időtartam: kb. 1,5 óra. Ár: 18-20 ezer Ft. Száradás: kb. 2-6 óra.  A bőrkárpitok esetében 3.000Ft felárat számolunk fel, száradási idővel természetesen akkor nem kell számolni.

Kárpittisztítás nagycsomag

Ez az alapos belső takarításon túl, magában foglalja az összes kárpit vizes, vegyszeres mosását, a csomagtartóban, különös gondossággal az apróbb résekre és rekeszekre. A bőrök szakszerű tisztítását, méhviaszos ápolását. Lényegében az autó beltere “visszafiatalodik” újra kellemessé válik.

Időtartam: kb. 4,5-6,5 óra, vagy egy munkanap. Ár: 43 – 55 ezer Ft. Száradás: A teljes száradás érdekében érdemes egy napot bent hagyni az autót, de ipari párátlanítóval kb. 4-5 óra. Száraz időben ennél sokkal kevesebb.

Polírozás

A polírozás során a karosszérián lévő lakkréteget “elsimítjuk”. Ennek köszönhetően az apróbb, vagy közepes karcok eltűnnek, a mélyebbek halványodnak, az autó pedig extra fényt kap. Az ár és a munka időtartama nagyon sok változó függvénye lehet, így csak szemrevételezés után tudunk pontos árajánlatot adni, de általában 35-55 ezer forint környékéről indul, és a védőbevonat fajtája határozza meg a legvégső árat. Minimum egy napos határidővel vállalunk polírozást.

Polírozást követő védőbevonatok

Folyékony wax: gyors felvitel után relatíve gyors száradási idő. Tartósság: 2-4 hét. Ár: a polírozás ára + 6.000 Ft.

Kemény wax: kemény védőréteg és erős hidrofób hatás, csillogó megjelenés. Tartósság: 2-4 hónap. Ár: a polírozás ára + 13.000 Ft.

Sealent: több rétegben védi a karosszériát kitölti az apróbb karcokat, vízlepergetővé teszi a karosszériát, könnyű tisztán tarthatóságot eredményez. Tartósság: 4-6 hónap. Ár: a polírozás ára +18.000 Ft

Milyen szolgáltatást kaphatok még?

Lámpapolírozás: A fényszórók visszakapják az áttetszőségüket és kerámiavédelmet is kapnak. Ára: 8.000 Ft/fényszóró. Időtartam: kb. 1,5 óra a két fényszóróra.

Külső műanyagok felújítása: Az autón lévő műanyag karosszériaelemek (tipikusan a tükrök, díszlécek, lökhárítók) fényének visszaadása. Ár: 5.000 Ft + az autó mosásának az ára. Időtartam: kb. 1 óra

Ózonos fertőtlenítés: A klíma és a beltér teljes fertőtlenítése, szagtalanítása, nagyon erős szagok semlegesítése, penészspórák kiírtása. Ár: 5.000 Ft. Időtartam:  30-60 perc.

Ablakok impregnálása: Az esőcseppek legördülnek a szélvédőről anélkül, hogy csíkot húznának. Hatalmas esőben is jól lehet majd látni az utat, illetve könnyebb lesz tisztán tartani. Ár: 5.000 Ft + a mosás ára. Időtartam:  kb. 1 óra.

A carpetcare.hu weboldalon lévő összes szöveges, képes, videós tartalom saját tulajdonban áll, felhasználásuk csak hozzájárulással lehetséges.

Call Now Button